STATERA DOGCARE JOINT N’ MOBILITY

179.00 kr

I lager

Artikelnr: ST0367 Kategorier: , ,
Beskrivning

Beskrivning

BESKRIVNING

Joint n´Mobility är en välsmakande tablett, utvecklad för att effektivt stödja hundens ledfunktioner och det muskuloskeletala systemet. I takt med att hunden åldras minskar hundens naturliga produktion av glukosamin och kondroitin. Med ett extra tillskott av glukosamin och kondroitin upprätthålls en normal funktion av leder, brosk och bindväv.

Glukosamin är föregångaren i syntesen av glukosaminoglykaner och hyaluronsyra, som båda är viktiga i bildandet av ledbrosk. Dessa bygggstenar stöder en optimal vätskebalans i brosket och bidrar till effektiv stötdämpning. Den noggrant justerade kombinationen av glukosamin, MSM och kondroitin säkerställer de bästa förutsättningarna för hundens hållbarhet och allmänna välbefinnande.

Ges oralt eller ges i den dagliga foderransonen.

  • Främjar hälsosamma och rörliga leder
  • Stöder strukturen av brosk, senor och annan bindväv
  • Perfekt för hundar i intensiv träning, den äldre hunden samt hundar som genomgår rehabilitering
Leveransinformation

Hämta själv i butik - dina beställda varor garanteras och ni hämtar dessa i vår butik i Ljungbyhed.

Hemleverans - vi levererar dina varor direkt hem till din dörr mot tillkommande kostnad. Denna kostnad är baserad på vart du bor samt den totala vikten på din beställning. Frakten kommer att räknas fram i kassan när du matat in din leveransadress. Vi garanterar utkörning inom 5 arbetsdagar.