ARION CARE DIGESTION 12 KG

739.00 kr

I lager

Artikelnr: 105901 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

ARION Care Digestion
Utvecklat för hundar med känsligt matsmältningssystem. Genom ett noggrant urval av lättsmälta proteiner och kolhydrater främjar detta matsmältningen. Prebiotika i kombination med tillsats av probiotika optimerar tarmfloran och har en gynnsam effekt på matsmältningen av viktiga näringsämnen.

Exclusive monoprotein source
Genom att använda en animalisk proteinkälla minskar risken för en allergisk reaktion.

Digestive support
Tillsättning av probiotika och närvaron av prebiotika (F.O.S., M.O.S., G.O.S., Beta-glukaner och collagen) bidrar till en hälsosam tarmflora och optimal matsmältning.

High digestibility
Optimal matsmältning främjas genom användning av ingredienser av hög kvalitet som ris och animaliska proteiner. De prebiotiska fibrerna har en gynnsam effekt på tarmhälsan och främjar därför upptaget av näringsämnen. Dessutom bidrar lecitin till optimal fettförbränning, som kan störas av matsmältningsproblem.

Leveransinformation

Hämta själv i butik - dina beställda varor garanteras och ni hämtar dessa i vår butik i Ljungbyhed.

Hemleverans - vi levererar dina varor direkt hem till din dörr mot tillkommande kostnad. Denna kostnad är baserad på vart du bor samt den totala vikten på din beställning. Frakten kommer att räknas fram i kassan när du matat in din leveransadress. Vi garanterar utkörning inom 5 arbetsdagar.