STATERA HORSECARE MUSCLE RECOVER 1 LTR

349.00 kr

I lager

Artikelnr: ST0348 Kategorier: ,
Beskrivning

Beskrivning

BESKRIVNING

Muscle Recover används med framgång för hästar som är i intensiv träning eller rehabilitering, samt unga hästar i inridning. Innehållet i antioxidanterna Vitamin E och selen neutraliserar de avfallssubstanser som ackumuleras i musklerna under träningen. Detta minskar risken för muskelskador samt stela och ömma muskler. I Muscle Recover har vi lagt till extra lysin, som bidrar till den efterföljande återuppbyggnaden av muskulaturen. Muscle Recover är baserad på linfröolja, som också har en gynnsam effekt på hästens uthållighet och bidrar till en blank och glänsande päls.

Tillskottet av Vitamin E, selen och lysin främjar också fertiliteten hos avelsston, då den stimulerar ägglossningen. Därför rekommenderar vi att du använder Muscle Recover i förberedelserna inför betäckning.
Leveransinformation

Hämta själv i butik - dina beställda varor garanteras och ni hämtar dessa i vår butik i Ljungbyhed.

Hemleverans - vi levererar dina varor direkt hem till din dörr mot tillkommande kostnad. Denna kostnad är baserad på vart du bor samt den totala vikten på din beställning. Frakten kommer att räknas fram i kassan när du matat in din leveransadress. Vi garanterar utkörning inom 5 arbetsdagar.